Medlemsoversikten oppdateres fortløpende

Nyskapingsparken

Kom2019.no er en nettbutikk fra Bergen. Vi har en lidenskap for å lage fargerike kunstplakater, og produserer
motiver, personer, byer og bygninger. Vårt utvalg av plakater og trykk inkluderer underholdnings-, spesialplakater og dekorative trykk.
https://www.2019.no/
Adap er et edtech-selskap som
leverer pedagogisk programvare og konsulenttjenester knyttet til learning mangement og
teknologistøttet læring.

Løsningen vi leverer inkluderer et learning management system (lms)
med moduler for utvikling av nettbaserte treningsscenarier og automatisert feedback, brukerhåndtering, kommunikasjon mellom brukere og rapportering.
www.adap.no
Ha kontroll på hvor dine kjæreste barn befinner seg. GPS-tracker for dine barn. Bygd for å være med barna.
Vanntett og støtsikker.
http://www.adiona.no/
Innovasjon og utvikling av medisinsk utstyr med fokus på endoskopi.
www.artimed.no
Avir AS er et privateid
investeringsselskap. Vi fokuserer på disse områdene; innovasjon og teknologi,
online-basert virksomhet og eiendom. De respektive forretningsområdene har
definerte investeringsstrategier og mandater.
http://avir.no/
Vi har utspring fra forskning ved Institutt for Telematikk på det norske NTNU der forgjengeren til reaktive blokker ble utviklet. Det visuelle utviklingsmiljøet Reactive Blocks er i dag vår største fordel i forhold til konkurrenter når vi utvikler løsninger.
http://www.bitreactive.com/
Codelab spesialiserer seg på avansert programvareutvikling. De hjelper kundene med å realisere produktideer i alle utviklingsfaser.
http://www.codelab.no/
Crescat forenkler arbeidshverdagen til alle som arrangerer konserter, konferanser og arrangementer. Ved å knytte involverte aktører sammen på en felles digital plattform, sikres sømløs kommunikasjon med oppdatert og relevant informasjon.
www.crescat.no
Med Ditio kan du ta kontroll over prosjektet! Verktøyet gir deg en mer lønnsom anleggsplass gjennom smart
dokumentasjon av timer, endringer og bilder. Alt i sanntid. Ved å kjøre prosjekter i Ditio bygger man over tid opp sin egen erfaringsbank slik at man kan gjenbruke gode prosjekter og oppnå bedre lønnsomhet.
www.ditio.no
Early Stage er et 8-ukers program for studenter som ønsker å lære entreprenørskap på en praktisk, morsom
og engasjerende måte – gratis.
http://wp.earlystage.no/
The Earth Science Analytics
hovedmål er å forbedre søke- og produksjonssuksessen ved å levere geovitenskapsdrevet dataanalyseprogram, databaseløsninger og arbeidsflyt. Vi leverer høykvalitets datadrevne petroleums- geovitenskapelige prognoser til kunder innenfor E&P bransjen.
www.machinelearninggeoscience.com
Estro AS utvikler et habitat som primært skal ivareta fiskehelse i merder, forenkle vedlikehold, minske smittefaren og lette logistikk og håndtering - samt sikre god HMS. Estro AS har dessuten egne produkter under utvikling innen vann- og avløp, miljø, reklame, fiskeri, havbruk og friluftsliv.
www.estro.no
Medlemssystemet Eziteq forenkler og effektiviserer driften. I vårt team av utviklere har vi bygget et system som tilbyr innovative og fremtidsrettede løsninger for treningssentre i form av
hvor raskt teknologien utvikler seg.
www.eziteq.no
Fluidseps teknologi løser to
hovedutfordringer oljeindustrien står ovenfor. Nemlig produsert vann og sand. Ved å ta vekk separert vann og sand fra den horisontale innebygde separator i brønnbanen. Produsert vann og sand re-injiseres og brukes til trykkstøtte for bedre utnyttelse av oljereservoaret.
www.fluidsep.com
IngScan skal lage fremtidens verktøy for matmerking.
Kommer
Enkel, rask og rimelig fiks
av din iPhone. Du booker en avtale hos oss og vi fikser din iPhone på en time. Enkelt for deg som ikke ønsker å bruke masse tid og penger på treg og dyr service hos andre.
www.knustiphone.no
Selskapet ePekebok leverer to tjenester:

- lesemester.no - en tjeneste for å hjelpe elever i grunnskolen til å bli bedre og mer motiverte lesere.

- tapbookauthor.com - en tjeneste for å produsere og publisere interaktive e-bøker
www.lesemeister.no www.tapbookauthor.com
Den elegante panikkalarmen. Limenio er en diskret panikkalarm som du enkelt kan koble til med eksisterende smykker. Vi ønsker at du skal føle deg mindre sårbar når du er ute og løper, på nattklubb eller på vei hjem fra kino.
www.limenio.com
Mainlink hjelper bedrifter å skape gode digitale bruker-opplevelser. Vi kan hjelpe deg med nettsider og app-design. Tjenestene består av validering av din idé, kartlegge kundereisen, brukersentrert design, prototyping, brukertesting & analyse.
http://mainlink.no
Moonshine Solutions AS skaper strålende innovative løsninger for olje og gass næringen. De utvikler Smartalizer - «the next generation centralizer».
www.smartalizer.no
NewSchool lager innovative
digitale verktøy til undervisningsektoren ved å kombinere kompetanse om
pedagogikk, psykologi, spill og mobile medier. Plattformen LeanLearning lar lærere enkelt sy sammen undervisningsopplegg fra analoge og digitale kilder og
tilføre gamification elementer.
www.newschool.me
Nomoi vil hjelpe små og
mellomstore bedrifter å nå sitt fulle potensiale gjennom effektivisering av sine prosesser innen prosjektledelse og daglig drift. Vi tilbyr også en rekke kurs for å holde din faglige kompetanse oppdatert, så du og din organisasjon kan bli enda bedre.
www.nomoi.no
En organisatorisk samarbeidsplattform som gjør det lettere for organisasjoner å
kommunisere, administrere ressurser og automatisere. Vi ønsker å hjelpe til med å utforske, og bidra til samhandling med deres verdinettverk, samt redusere
avhengigheten av sentrale ressurser.
https://phil.network/
Pipps er et trygt og enkelt
alternativ til depositumskonto. Pipps opprettes raskt på nettsiden vår, og huseier mottar automatisk garantibevis når leietaker har innbetalt sikkerhetsbeløpet.
http://www.pipps.no/
Pro Well Plan er den digitale akseleratoren for velfungerende planlegging, og gir deg de raskeste løsningene som er å finne innenfor oljebransjen. Vårt mål er å hjelpe deg med å ta de nødvendige stegene som kreves for å tre inn i den digitale oljeverdenen!
www.prowellplan.com
RPT tilbyr et nytt verktøy for kvantitativ tolkning av seismiske data: ENTER ™. ENTER bruker avanserte rockfysikkmodeller
til å forutsi porøsitet, litologi og væskemetning fra seismiske data for å hjelpe E & P-selskaper med å analysere usikkerheter i ressursestimeringen
under seismisk tolkning.
www.rptas.no/
Sensario er et selskap som utvikler produkter og tjenester basert på trådløse sensorer. Vi utvikler et produkt som vil gi båtinnehavere mer informasjon om sine båter, f.eks. batteristatus og vannstand. Sensario vil bidra til besparelser for både båteiere og forsikringsselskaper!
www.sensar.io
Sil Valves AS konstruerer og
produserer ventiler i Norge med 4 barrierer, alle som non-contact i tillegg til tredobbel ekstern tetning. Dette medfører lang leve tid med høy integritet. Dette vil medføre en reduksjon i den totale ventilkostnaden på opptil 70%.
www.silvalves.com
Sperretkonto er et sikkert og enkelt alternativ til depositumkonto og husleiegaranti. Utleier betaler kr 279,- for å opprette en sperret konto hos oss.
http://www.sperretkonto.no/
Travelogue er et skybasert
reiseregningssystem som tar sikte på å være den beste og mest attraktive samarbeidspartneren til leverandører av økonomisystemer, samt å levere den beste løsningen for reisende.
www.duodomain.no
Zegeba er en enhetlig digital løsning for alle typer og størrelser av skjemaer, rapporter, inspeksjoner, multimedia og datafangst generelt.
www.zegeba.com
Vi hjelper våre kunder med å ta stegene mot en sirkulær økonomi. Vårt mål er at det skal bli enklere å ta de rette valgene. Ved å koble den bevisste forbrukeren til det
bevisste selskapet, skaper vi økt lønnsomhet for en bærekraftig virksomhet.
www.zerowastenorge.no/

Ocean Industries Accelerator

Aquabyte bruker maskinlæring og datasyn til å lage system for oppdrettsanlegg - hovedsakelig i Norge. Vi utvikler verktøy for estimering av biomasse, lusetelling, og
optimalisering av fôring som hjelper oppdrettere i sine daglige gjøremål. Vår målsetning er å gjøre akvakultur mer effektivt, bærekraftig, og lønnsomt. Vi har kontorer i San Fransisco, CA og Bergen.
www.aquabyte.no
Vi streber etter å bli en ledene utvikler og leverandør av sensorer for roboter, inkludert systemer for datagrafikk og
analyse.
www.bergenrobotics.com
Eide Fjordbruk AS er et oppdrettsselskap med base i
Hardangerfjorden, Fensfjorden og Osterfjorden (Hordaland, Norge). Vi produserer
rundt 10.000 tonn laks og regnbueørret i året, som blir omsatt globalt. Våre
selskap omsetter årlig for rundt 500 millioner norske kroner.
www.eide-fjordbruk.no
Elvenite tilbyr en kombinasjon av ERP & Integration, Business Intellighence og Social Enterprice. Vårt tilbud er basert på hva kunden sier og hva de trenger, men vi ser i like stor grad på hvor markedet peker. Denne kombinasjonen skiller oss fra konkurrentene. 
www.elvenite.com
Engesund Fiskeoppdrett AS er eit av dei minste lakseoppdretta i landet. Det har ein ordinær matfiskkonsesjon og ein visningskonsesjon.
www.engesund.no
Havbruksnæringen er kysten sin viktigste vekstnæring, og en næring i stor teknologisk utvikling. Dette stiller stadig nye krav til aktørene i bransjen. Havbrukspartner er
tilgjengelige for å hjelpe bistå i store og små saker der det er behov for ekstra hjelp eller ekstern kompetanse.
www.havbrukspartner.no
Innovasjonsgruppen for Havbruk & Sjømat eller “IHS” er en tverrfaglig organisasjon med mål om å fremme innovasjon i havbruk og sjømat blant unge i Bergen.
www.ihsbergen.no
Inovatum Lifting As er et selskap som startet i 2013 som et resultat av at vi så et behov i markedet for kostnadsbesparende og effektive produkter. Vi utvikler avansert ROV-verktøy, og er et datterselskap av Inovatum AS, som har
utviklet nøkkelferdige prototyper for ROV-verktøy.
www.inovatumlifting.com
Optimeering Aqua er hjernen til optimeringslaget hos Optimeering, og professor Asgeir Tomasgard fra Norsk Universitet for Vitenskap og Teknologi. Enkelt sagt, bygget vi Optimeering Aqua for å markedsføre avanserte
optimaliseringsverktøy for produksjon og markedsoperasjoner i laks og
akvakultur.
optimeeringaqua.com
Vi bygger og leverer avanserte optimaliserings- og kunstige
intelligenssystemer for å forandre måten kundene våre tar beslutninger på.
www.optimeering.com
SeaSmart har utviklet en drone for kontinuerlig måling av miljøforhold i merden som er trådløs, kosteffektiv og vedlikeholdsfri. Vi tilbyr informasjon om hvordan fisken har det - om appetitt, stress og fiskevelferd. Det gir redusert fôrsvinn, bedre planlegging og redusert dødlighet.
www.seasmart.no
Vi er et selskap som utvikler produkter og tjenester basert på trådløse sensorer. Vi utvikler et produkt som vil gi båtinnehavere mer informasjon om sine båter, f.eks. batteristatus og vannstand. Sensario vil bidra til besparelser for både båteiere og forsikringsselskaper!
http://sensar.io/
Sterling White Halibut AS er et fullintegrert kveite-oppdrettsselskap med hovedkontor på Hjelmeland i Ryfylke. Vi har eget klekkeri i Rørvik i
Trøndelag, påvekstanlegg i Vindafjorden i Rogaland og sjøanlegg, foredling,
pakking og salg i Hjelmeland.
www.Sterlingwhitehalibut.no
TechnipFMC er en fusjon av to av verdens største subsea-leverandører til olje- og gassindustrien. OceanTECH, som har en visjon om å nyttiggjøre olje- og gassteknologi, og kompetanse for å kunne levere komplette systemer til havbruksnæringen; «Sustainable Fish Care System». Vi fokuserer på helse og velferd for fisken, samt avfallshåndtering og produksjonseffektivisering.
www.technipfmc.com
Triton Solutions AS tilbyr IT-tjenester og løsninger, spesialisert innen maritime og industrielle IT-systemer.
kommer

Mediekuben

Bergensia - The Sustainable Gazette skaper og inspirerer organisasjoner til å innovere
og tilpasse sin strategi og formål mot målene for bærekraftig utvikling.
BERGENSIA.COM
En uke hvor regionens innovative løsninger, produkter, selskaper og ideer løftes OPP og frem!
Www.innovasjonsukenopp.no
Lifekeys er en online psykologtjeneste som gjør det lettere å få tak i hjelp når du trenger det. Nettbaserte psykologtjenester kan være en like god løsning for deg som å
gå til en kontorbasert psykolog. Vårt mål er at alle som trenger tilgang til psykologhjelp får den hjelpen de trenger til en rimelig pris og uten ventetid.
lifekeys.no/
Soundio/Vibble is an innovative technology company rethinking how people interact with music
-
Mainstream er
et podcast- og online videonettverk som produserer egne podcaster og produserer for eksterne kunder. Vi er opptatt av høy kvalitet fra første stund, og bruk av video som en viktig del av vårt konsept.
www.mainstream.as
Melanie Burford utforsker langsiktige prosjekter som blander dokumentar-fotografering med undersøkende journalistikk. Hun var en del av teamet av Dallas Morning News fotografer som mottok Pulitzer-prisen i 2006 for dokumenteringen av orkanen Katrina.
www.primecollective.com/melanie-burford/
Nordiske Mediedager er Nordens største årlige mediefaglige konferanse og samler hvert år rundt 1800 deltakere fra hele spekteret av bransjen.
www.nordiskemediedager.no/
Norsk klimastiftelse er Norges grønne tankesmie. Vi sprer kunnskap og ideer til et bredt publikum om klimaendringer og klimaløsninger. Målet er et samfunn uten utslipp av menneskeskapte klimagasser. Klimastiftelsen tror på åpenhet og samarbeid.
klimastiftelsen.no
Med AdPro får du en av Norges mest komplette løsning
for digital boligannonsering. Sett opp annonse, tilpass din målgruppe og treff sikrere! AdPro genererer personaliserte landingssider. Dette gir økt visning på
flere relevante annonser for brukeren. Det er også dokumentert at ved bruk av
denne teknologien vil flere laste ned prospekt, samt flere vil kontakte megleren.
http://nurofy.no/
oiid is a premium music platform that allows fans to step inside their favorite songs in interactive ways.
www.oiid.com
Swancy er en klesbytte-app. Vi har utviklet et design for å finne likesinnede basert på dine personlige preferanser.
På den måten skaper Swancy en morsom og enkel måte for deg å bruke det du allerede har i skapet ditt, for å forny din stil - ved å bytte direkte med andre.
KOMMER
Utvikling av
innovative produkter og tjenester til naturopplevelser, friluftsliv og turisme.
www.thinkoutside.no
Vibble er et innovativt teknologiselskap som tenker på hvordan folk interagerer med musikk. Med vibble kan du gjøre favorittlistene dine om til kreative blandinger, bare ved å sveipe en finger.
Dykk inn i de forskjellige overgangene ved å bruke vibble multifader.
www.vibble.co

ACCEL

Se mer informasjon på www.accel.no

Makerspace

Ta kontakt med bjarte.horn@bergento.no for mer informasjon
Har du noen spørsmål?
Send oss en melding ved hjelp av kontaktskjemaet under, så svarer vi så fort vi kan.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Kontaktinfo
E-post: hilde.indresovde@bergento.no
Tlf: 934 24 951 / 55 22 11 00
Adresse: Thormøhlensgate 51, 5006 Bergen
Fakturaadresse: invoice@bergento.no
Følg oss